Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου του Δέντρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Αγίου Αθανασίου σας προσκαλεί στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου του Δέντρου, το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018, στην πλατεία «Ειρήνης», μπροστά από το δημοτικό μέγαρο.

Από τις 4.30μ.μ., στον χώρο της πλατείας θα υπάρχουν για τους μικρούς μας φίλους παιχνίδια δαπέδου (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, bowling, στόχοι-κρίκος, στόχοι-μπάλα, ζωάκια για βόλτα – animal riders), ενώ θα υπάρχουν προς πώληση λιχουδιές όπως μαλλί της γριάς, κρέπες και ποπ κορν, ζεστά ροφήματα και φαγητό (σουβλάκι καλαμάκι, burgers και hot dogs).

Στον χώρο θα υπάρχει Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Εργαστήρι Τέχνης, Παιδικό Εργαστήρι Κατασκευής ζαχαρωτών και μπισκότων, Μπαλονοκατασκευές, face painting και photo-booth.

Ο Άη Βασίλης θα μαζεύει γράμματα από τους μικρούς μας φίλους και θα φωτογραφίζεται μαζί τους.

Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει από τον Δήμαρχο Μαρίνο Κυριάκου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στις 6.00μ.μ.

Από τις 6.00μ.μ. μέχρι τις 7.30μ.μ. θα υπάρχει Μουσικό και Χορευτικό Πρόγραμμα από τις ομάδες χορού του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Αγίου Αθανασίου, την παιδική χορωδία της Πολιτιστικής Κίνησης Επιλογή, τη Μουσική Σχολή Αθηνοδώρου και τη ρωσική ομάδα Vera Dance.

Της εκδήλωσης θα προηγηθούν τα Εγκαίνια της Έκθεσης του Φωτογραφικού Διαγωνισμού με θέμα: «Άγιος Αθανάσιος – Σκηνές Δρόμου» που συνδιοργανώνονται από τον Δήμο Αγ. Αθανασίου και τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) στις 5.00μ.μ. στον ισόγειο χώρο του δημαρχείου. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 31/12 (7.30π.μ. – 3.00μ.μ.). Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Δήμαρχος και θα γίνει η βράβευση των νικητών του διαγωνισμού.

Όλα τα έσοδα θα δοθούν για ενίσχυση των προγραμμάτων του ΣΚΕ Αγίου Αθανασίου.

Πληροφορίες: 25864130, 25864119, 97717187.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *