21 events found.

7 θεατρικά μονόπρακτα των Τένεσση Ουίλλιαμς και Λουίτζι Πιραντέλλο από το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων

Το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Αγίου Αθανασίου παρουσιάζει 7 θεατρικά μονόπρακτα των Τένεσση Ουίλλιαμς και Λουίτζι Πιραντέλλο σε σκηνοθεσία της Γιολάντας Χριστοδούλου. Ο Τένεσση Ουίλλιαμς  υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους Αμερικανούς θεατρικούς συγγραφείς. Σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Μισούρι και θεατρολογία στο πανεπιστήμιο Ουάσινγκτον στο Σαιν Λούις. Έγραψε ποιήματα, νουβέλες, θεατρικά έργα, παιχνίδια, ιστορίες και μυθιστορήματα. […]

ΒΡΑΔΙΑ ΗΙΡ ΗΟΡ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ-ΛΑΪΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

Τα τμήματα ΗΙΡ ΗΟΡ με την Μαρίνα Φώτη και τα τμήματα Παραδοσιακών – Λαϊκών Χορών με τους Γιώργο Θωμά και Άννα Λαυρεντίου θα παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς που διδάχτηκαν ολόχρονα οι συμμετέχοντες.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΞΥΠΝΗΣΕ»

Θεατρική παιδική παράσταση «Η κοιμωμένη ξύπνησε» της Ξένιας Καλογεροπούλου, υπό τη διδασκαλία της κας Γιολάντας Χριστοδούλου, από το παιδικό θεατρικό εργαστήρι του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Αγίου Αθανασίου.   Περίληψη έργου: Η ωραία κοιμωμένη ξυπνά για να βρεθεί σε ένα κόσμο γεμάτο φασαρία, μποτιλιαρισμένους δρόμους και σε μια ζωή γεμάτη άγχος. Μια μαγεμένη βασιλοπούλα, που είναι […]

Καλλιτεχνική Παράσταση από τα Τμήματα Μοντέρνου Χορού

Καλλιτεχνική Παράσταση από τα Τμήματα Μοντέρνου χορού του «Ανοικτού Σχολείου» Αγίου Αθανασίου υπό την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας Μαρίας Περικλέους.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Οι εγγραφές για το μάθημα των Γαλλικών θα γίνουν στις 19 Σεπτεμβρίου από τις 11.00 έως τις 13.00 στον πρώτο όροφο του δημοτικού μεγάρου Αγίου Αθανασίου. Οι εγγραφές για τα υπόλοιπα μαθήματα θα γίνουν στις 26 Σεπτεμβρίου, 10.30 – 13.00, στον ίδιο χώρο.

ΜΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Μέρα εγγραφών για τη νέα σχολική χρονιά 2015-2016 και γνωριμίας με τους εκπαιδευτές όλων των μαθημάτων που προσφέρει το Ανοικτό Σχολείο Αγίου Αθανασίου.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του «Ανοικτού Σχολείου» Δήμου Αγίου Αθανασίου παρουσιάζει 4 θεατρικά μονόπρακτα του Τένεσση Ουίλλιαμς σε σκηνοθεσία της Γιολάντας Χριστοδούλου, στo πλαίσιο του 28ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργανώνει ο ΘΟΚ. Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 8.30μ.μ. Αίθουσα Εκδηλώσεων «Κώστας Σοφιανός», Δημοτικό Μέγαρο Είσοδος Ελεύθερη.

ΜΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ

Κοπιάστε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, 2016, από τις 10.30 μέχρι τις 13.00, στον 1ο όροφο του Δημοτικού Μεγάρου Αγίου Αθανασίου, στη μέρα εγγραφών και γνωριμίας με τους εκπαιδευτές. Πληροφορίες: 97717187.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ YOGA KAI ΧΟΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ Hip-Hop, Λάτιν, Λαϊκών – Παραδοσιακών Χορών και Yoga του «Ανοικτού Σχολείου» Αγ. Αθανασίου την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 7.00μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αγίου Αθανασίου. Διδασκαλία: Ειρήνη Χριστοφή (Hip-Hop), Μαρία Κωνσταντίνου (Λάτιν), Ξάνθος Ξάνθου (Λαϊκοί – Παραδοσιακοί χοροί), Ντιάνα-Νάταλι Σιμιλλίδης (Yoga).

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΙΚΕΠΑΝΑ

Πέμπτη 22 και Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 / 7.30μ.μ. / Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημαρχείου Αγίου Αθανασίου:  Καλλιτεχνική Εκδήλωση από τις ομάδες Μοντέρνου Χορού του «Ανοικτού Σχολείου» Οι ομάδες θα ανεβάσουν το παραμύθι «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» και τις δύο μέρες και παράλληλα θα παρουσιάσουν Ποτ–Πουρί Διάφορων Χορών (Μπαλέτο, Μοντέρνο, Σύγχρονο, Λάτιν) από διαφορετικά τμήματα κάθε […]