Διάλεξη: «Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Κύπρου: Ένα χρήσιμο εργαλείο για τους καταναλωτές»

 

2ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015

Το «Ανοικτό Σχολείο» του Δήμου Αγίου Αθανασίου, σε συνεργασία με το ΤΕΠΑΚ και το Europe Direct Λεμεσού, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά σειρά ανοικτών διαλέξεων με ομιλητές διακεκριμένους επιστήμονες.

Το Πανεπιστήμιο του Δημότη φιλοδοξεί και αυτή τη χρονιά (2014-2015) να προσφέρει την ευκαιρία στο κοινό της Λεμεσού (φοιτητές, κοινωνία των πολιτών, ΜΜΕ, μέλη Δημαρχείων και Κοινοτικών Συμβουλίων και πολίτες γενικότερα) να ενημερωθεί για διάφορα επίκαιρα ζητήματα μέσα από εκλαϊκευμένες διαλέξεις.

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται ημέρα Τρίτη στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αγίου Αθανασίου (παλαιό δημοτικό σχολείο) και ώρα 7.15μμ. Οι εισηγήσεις θα είναι διάρκειας 45 – 60 λεπτών και μετά θα ακολουθεί συζήτηση. Θα αρχίσουν στις 9 Δεκεμβρίου 2014, με τελευταία να πραγματοποιείται τον Απρίλιο και θα πραγματοποιείται μια Διάλεξη κάθε μήνα.

Οι φετινές διαλέξεις εντάσσονται μέσα στα πλαίσια «Απασχόληση και Ανταγωνιστικότητα στην Ευρώπη», «Έργο προς όφελος των πολιτών» και «Ο Ρόλος της ΕΕ στην παγκόσμια σκηνή».

Με την ολοκλήρωση των έξι διαλέξεων, κατά την τελετή λήξης, θα απονεμηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης στο κοινό που θα παρακολουθήσει το θεσμό του Πανεπιστήμιου του Δημότη.

Πρώτη διάλεξη: «Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Κύπρου: Ένα χρήσιμο εργαλείο για τους καταναλωτές» Εισηγήτρια: Έλενα Παπαχριστοφόρου, Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή Κύπρου 09/12/2014.

Πληροφορίες:
97717187,
25864130,
25002480.

Είσοδος ελεύθερη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *