Γιορτή του παιδιού

Ο Δήμος Αγίου Αθανασίου, με ξεχωριστή χαρά, σας προσκαλεί στην εκδήλωση αφιερωμένη για τα παιδιά, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, την Παρασκευή 31 Μαΐου, 2019 και ώρα 6.00μ.μ. στην «Πλατεία Ειρήνης» (μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο).

Με πολύ μεράκι, διάθεση και ζωντάνια ο χώρος της πλατείας θα μεταμορφωθεί σε ένα πολυχώρο δραστηριοτήτων όπου πρωταγωνιστές θα είναι τα παιδιά με τη συμμετοχή χορευτικών ομάδων του Ανοικτού Σχολείου και ΣΚΕ Αγίου Αθανασίου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει Έκθεση Ζωγραφικής, Χειροτεχνίας, Πλεξίματος, Φωτογραφίας, Αγιογραφίας, Ικεπάνα και Κηπουρικής με έργα και κατασκευές των μαθητών των αντίστοιχων τμημάτων του Ανοικτού Σχολείου, Χορούς Hip-Hop, Zumba και Παραδοσιακούς από τα αντίστοιχα παιδικά τμήματα του Ανοικτού Σχολείου, Μουσική από το Μουσικό Εργαστήρι, Εργαστήρια Ζωγραφικής, Ρομποτικής και Σκακιού με τους εκπαιδευτές του Ανοικτού Σχολείου και Επίδειξη του μαθήματος Ξιφασκίας.

Διδασκαλία: Ελίνα Ιωάννου και Έβελιν Αναστασίου (Ζωγραφική), Γιάννα Βιολάρη (Χειροτεχνία), Ιζαμπέλα Κωνσταντίνου (Πλέξιμο), Φρύνη Πάζουρου (Φωτογραφία), Δημήτρης Λουκά (Αγιογραφία), Λούλλα Σιλβέστρου (Ικεπάνα), Καλλισθένη Μυλωνά (Κηπουρική), Ειρήνη Χριστοφή (Hip-Hop), Ρένα Παπαδημητρίου Ιάσωνος (Zumba), Ξάνθος Ξάνθου (Παραδοσιακοί χοροί), Άντρη Χατζηττοφή (Ρομποτική), Βασίλης Αριστοτέλους (Σκάκι), Όλγα Φαλίνα (Ξιφασκία), Αγγέλα Πουργουρίδου (Μουσικό Εργαστήρι)

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει θεματικές γωνιές, καλλιτεχνικά και δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια survivor, ζωγραφική, αγγειοπλαστική, χειροτεχνίες, ζωγραφική προσώπου, κ.λπ. Στον χώρο θα υπάρχουν προϊόντα πώλησης για μικρούς και μεγάλους, τα καθαρά έσοδα των οποίων θα διατεθούν για ενίσχυση των προγραμμάτων του ΣΚΕ Αγίου Αθανασίου.

Πληροφορίες: 25864130 / 119, 97717187
Είσοδος Ελεύθερη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *